Click here for Myspace Layouts

Friday, 23 March 2012

Azam dah Tercapai :)


Assalamualaikum reader yg kiut-miut sekalian J
Rindu gilerr dgn blog aku nie .sian die dah tak dijaga .hmm 
Korang Nampak tak gambo kat atas tuu ?ehh ,korang tak buta kan .hee#akutautakcute
Okey ,syira nak gitau nie syira dah berhijab tau skarang .akhirnya azam tahun nie tercapai gak .
Alhamdulillah..akhirnya terbuka gak hati aku utk berubah .
syira bersyukur sgt sbab kawan-2 syira ponn berubahh .syira harap korang tak menyesal dgn perubahan kite skarang .
Walaupun,ramai yg cakap mcm-2 .kite kene kuat okey ! chayok chayok ! :D
hmm,bagi boy-2 yg kenal syira time syira tak bertudung tuu ,
If korang tak suka ,korang boleh blahhh .aku tak kesah ponn .aku boleh dpt boy yg lebih baik dari korang laa .Thanks sgt-2 kat mak sebab bagi semangat kat syira .love you mom ! <3

1 comment:

  1. so,pic kt tepi tu tukar yg berhijab lak ye. .hee :p

    ReplyDelete