Click here for Myspace Layouts

Friday, 10 February 2012

Release Tension

hey awak ,awak and awak !
hari nie rasa mcm nak bagi tips laa pulak .#rekasendiri 
okeyy. nak tau,baca .taknak diam .
korang nak tau tak last week kan .ehh yeke last week ?hmm,betul kodd .
ade laa sorang boy nie(ex) .syira mmg dah takde pape ngan die tapi kawan jea laa .
ktorang dah break lame la jugak.
lepas break ngan die nape ntah takde feel nk couple ngan boy lain .
kdg2 die layan mcm couple pon ade gak .tp time nk couple jea msti ade prob .hmm :(
now ktorang dh lame tak contact aww .pastu tibe2 jea dengar cite yg die dh engaged .
#nasib baik kat FB jea.
pehh !mmg tekejut beruk laa kann .plus frust menonggeng .
okey ,lepas kejadian tu syira pon nak release tension laa .

1st : cry,cry and cry .

sebab menangis(air mata) dpt buang kesedihan yg dlm otak kita nie .
sooo kita buang laa segala air mata kesedihan ,geram or whatever la kann .

2nd :hang and shopping 



3rd : makan ABC#fav.food


yummyy !delicious ...cool ... ^^
bila korang tension kan .cuba korang makan ice cream ke ,ABC ke .benda yg sejuk2 la kann .
mesti hati korang pon sejuk .#pendapatakulaa .
tak puas hati lagi ?buat laa ape yg patut .
contohnya :-

LAST

MENDAKI BUKIT(BROGA HILL)

lepas turun dari bukit tuu syira makan ice cream .hee .
time kat atas tuu pandai2 la tenangkan fikiran ye .jgn terjun sudahh .
syira taknak tanggung ea .haha .memang tak tenang korang kat kubur nanti .
okey dah tu jea kot .
ehh japjap !lupa nak bgtau .now syira happy sgt coz die buat FAKE ENGAGED jelaa .
hehe .syira tak tension dahh .hope korang pon same la ea .

renung-renungkan dan selamat beramal :)

Tuesday, 7 February 2012

Raya Cina Holiday's

hey you allzzz :)
what's up ?hope korang sihatsihat belaka .
dah lame tak update blog tau .byk cerita nak share ngan blogger-2 disini .
nak tau nape dah lame syira tak update ?sbb......abg syira tak bayar P1 bha !so kena potong la cite die .
hmm ,okey la takmau ckp byk lagi .letih nak tulis :P

1st syira balik kedah .uishh ,dah lame kodd tak balik sane .
rindu sama makcik,pakcik n moyang kat sane .
plus mamat2 kedah yg  comelcomel tuu .haha
haritu rasa sebak pon ade gak lepas tgk mak and nenek syira nangis sbb dah lama sgt2 tak jumpa .
syira pon tahan jea la kann .malu kodd nak nangis dah la ramai org .
huh ,tapi letih giler laa nak cari semua saudara-mara kat sana .dah la ramai .
time tuu dah mcm JEJAK KASIH la pulakk .haha
tapi best la dapat kenal semua saudara yg takpenah jumpa :)





banyak lagi gambar sebenarnya .malas nak upload coz P1 nie laju sgt mcm siput .
okey ,lepas sedih2 kat kedah .syira pegi PENANG plak .jumpa laa anak mami .
perggh !kacak2 belaka .macam hindustan kodd .haha .
best laa pegi sana .dapat bersantai di tepi pantai yg indah .oh !amat mengasyikkan#takbolehblahh
snap and pose kat sana mmg terbaik laa .cantik dohh :P
yg bikin gua panas skrg nie .adik gua TERDELETE pic kat sana .huh !mmg kena tendang la kann .
okey ,lupakan kenangan pahit tuu .
lepas tuu ,pegi zoo taiping .wow !sonoksonoksonok :D
dapat jumpa kawan aku .name die MR.M(monkey) .haha .comel ^^V



sampai disini sahaja yg mampu .byebye 
see you soon :D