Click here for Myspace Layouts

Friday, 10 February 2012

Release Tension

hey awak ,awak and awak !
hari nie rasa mcm nak bagi tips laa pulak .#rekasendiri 
okeyy. nak tau,baca .taknak diam .
korang nak tau tak last week kan .ehh yeke last week ?hmm,betul kodd .
ade laa sorang boy nie(ex) .syira mmg dah takde pape ngan die tapi kawan jea laa .
ktorang dah break lame la jugak.
lepas break ngan die nape ntah takde feel nk couple ngan boy lain .
kdg2 die layan mcm couple pon ade gak .tp time nk couple jea msti ade prob .hmm :(
now ktorang dh lame tak contact aww .pastu tibe2 jea dengar cite yg die dh engaged .
#nasib baik kat FB jea.
pehh !mmg tekejut beruk laa kann .plus frust menonggeng .
okey ,lepas kejadian tu syira pon nak release tension laa .

1st : cry,cry and cry .

sebab menangis(air mata) dpt buang kesedihan yg dlm otak kita nie .
sooo kita buang laa segala air mata kesedihan ,geram or whatever la kann .

2nd :hang and shopping 



3rd : makan ABC#fav.food


yummyy !delicious ...cool ... ^^
bila korang tension kan .cuba korang makan ice cream ke ,ABC ke .benda yg sejuk2 la kann .
mesti hati korang pon sejuk .#pendapatakulaa .
tak puas hati lagi ?buat laa ape yg patut .
contohnya :-

LAST

MENDAKI BUKIT(BROGA HILL)

lepas turun dari bukit tuu syira makan ice cream .hee .
time kat atas tuu pandai2 la tenangkan fikiran ye .jgn terjun sudahh .
syira taknak tanggung ea .haha .memang tak tenang korang kat kubur nanti .
okey dah tu jea kot .
ehh japjap !lupa nak bgtau .now syira happy sgt coz die buat FAKE ENGAGED jelaa .
hehe .syira tak tension dahh .hope korang pon same la ea .

renung-renungkan dan selamat beramal :)

No comments:

Post a Comment