Click here for Myspace Layouts

Wednesday, 21 December 2011

29 signal si dia ada GF baru!

assalamualaikum ,kalau tak jawab DOSA .kalau jawab sayang :) syira nak share with girl yg rasa curiga ngan bf korang .syira dapat nie pon dari YEZZ ! bulan april punya .hee .untuk yg belum bace .dipersilakan baca :-


1. MENDADAK BERI PERHATIAN
cthnye bfore this ur bf ta pnah pn teman u all naik bus or acompany u jalan kaki sampai ke rumah,tp kali ni dia buat ... nmpk sungguh .. siap beli hadiah lagi utk u all even tak sampai or dah lepas birthday u all . tindakkan luarbiasa or pelik dorg ni muncul because of dorg rasa bersalah sbb dah dua kan u all ..

2. SIKIT SIKIT NAK GADUH !
dengan situation gini , dia ada alasan for marah u all n ada alasan yg kukuh lahh kenapa dia ade girl lain . kononnya ta fhm each others lah ! terbaik lah !

3.ASYIK ASYIK I JE YG NA KNE FAHAM
he always said this word again and again . n prnah juga cakap pasal break .

4. MASA BERTEMU TERLALU SINGKAT
sdangkan u all hnya bpluang utk bjmpa seminggu sekali . tu pn mse weekend . takkan si dia tak rindu ?

5.SELERA MUZIK BERUBAH
sblum ni dia minat Rock .. tp skg minat sentimental plak .. boleh jd terpengaruh dgn gf baru dia nie !

6.MENGUTUK GURLZ YANG TAK DIKENALI
dia sungguh kutuk pmpuan yg dia tak kenal . contohnye pkai eyeliner tebal tebal mcm hantu lah or whatever lah kan .. ntah ntah GF bru dia yang gitu .. POYO NYEE !

7. ADA JE YG TA KENA
especially yg bkaitan dgn penampilan u all like hairstyle , dress , shoes and handbags too . ada je yg ta kena kt mata dia .. mcm mata n hatinya dah tertumpu pada keindahan yg lain .

8.WALLPAPER NEUTRAL
dlu ltak gambar sweet u all .. but now dah tukar letak gmbr krete pebret lah .. ape lahh .. n gambar u all dlm phone dia pn da bkurangan .. alasan , tana bg memory penuh .. and folder gambar u all dlm facebook pn di set as private ..

dlu ltak gambar sweet u all .. but now dah tukar letak gmbr krete pebret lah .. ape lahh .. n gambar u all dlm phone dia pn da bkurangan .. alasan , tana bg memory penuh .. and folder gambar u all dlm facebook pn di set as private ..

9.SILENT
tiba tiba je phone dia buat silent . takut gf bru call kot ?

10.MENJADI MENGGELABAH
when he forgot to silent his phone , muka jd cuak or pucat or whatever je lah kan when the phone is ringing .. dia will jawab the phone jauh jauh and bila kita tanya .. he will said "parents call"

11.SUSAH DIHUBUNGI
angkat call pun susah , bls msg pn lmbt .. ta mcm biase ..

12. SENT ITEM KOSONG !
he always padam sent item .. call history pun same .. logically , perlu ke del kalau takde pape yg dia sorok ?

13.JARANG BERHUBUNG
kalau dlu ade je nama dia terpampang kt screen phone . skg ni sekali sehari je .. ada mse sunyi tnpa panggilan dari dia .

14.SENTIASA SANGSI
u all tgh bckp secara umum n tak tunding jari kat dia pn , tp dia yg terasa ..

15.NO MORE
"ILOVEYOU" dah takde .. it because dia dah tak rasa dah ..

16.MENUDUH BALIK
tak ada ribut .. tak ada hujan .. dia tuduh u all curang . pdhl semua to angkara dia !!

17. MEMPUNYAI AKTIVITI BARU
dia kata dia busy dengan aktiviti lain smpaikan masa dengan u all pn takde .. dia pun ta pnah ajak u all join aktiviti tu with his friends . boleh jadi nak dating dengan gf lain la tu ..


18.SERONOK DENGAN KAWAN2
kebelakangan ni dia just na habiskan masa dengan kawaaaaaaaan je .. tp bfore this , dengan korg je . dah mcm belangkas .!

19. PROPERTY YOU ALL GHAIB
misalnya keychain yg always menghiasi kunci rumah or beg sekolahnya sudah tidak kelihatan . jangan jangan dah buang kot ..

20.BERTUKAR KERJAYA SEBAGAI POLIS PENCEN
sehingga pening kepala u all utk mnjwb stiap persoalan dia yg ingin tahu semuanya ttg aktiviti u all . dia juga start kong kong hidup u all supaya ta klua with kwn kwn di shopping complex . kononnya cemburu apabila u all habiskan masa bsame kwn kwn sdgkan hakikat sebenarnya takut kantoi !

21. AROMA LAIN
bajunya dah berbau lain n tak familiar dgn idung u all .. haa sama ada dia dah mula pkai perfume or da tuka perfume ikut taste gf bru dia .. hati hati yer !

22. SELALU MENOLAK
susah dah ajak tengok wayang skg ni . ade je alasan yg dia bg utk menolak ajakkan u all sehingga abis dah cerita yg u all na tengok to .

23.HOBI BERDANDAN
perfume baru , potongan rambut baru , baju baru .. dlm kata lain , he's on the way to upgrade his style . kemungkinan besar dia na nampak hebat dpn gf baru dia .

24.ONLINE MEMANJANG
if u all yg slalu on9 , dia kate u all gatal dgn boys lain .. tp klau dia on9 takpe plak .. alasan main game .

25.SALAH SEBUT NAMA
semasa tgh borak dgn u all . nta guane dia bole sala sebut nama . if skali bole dimaafkan , tp lebih dari 3 kali .. haa , harus curiga !

26. GANTI PASSOWRD
meski u all ta penah mnta , tp dia pcaye bg password fb n twitter .. tp skg bila u all try bukak .. ERROR !! tnyata dia da tuka psswrd . msty ade something nii

27. YOU ALL DISEMBUNYIKAN
its like dia ta ajak u all utk join birthday party kwn kwn dia or whatever lah kan .. mungkin kerana "madu" u all to ade ..

28. KATA HATI
seorng gurls sememangnya dilahirkan dgn kata hati yg kuat . u all boleh perasan perubahannya wlaupun hnya sdikit . saat si dia berubah , u all perlu curiga . percaya firasat u all ta prnah salah . kerana itu , kita perlu pcaya pada kata hati .

29.LAYANAN TAWAR AND CEPAT "SENTAP" !
u all sedaya upaya mwujudkan suasana sweet sprti melukis di tangan "I STILL MISS YOU HERE" dan menunjukkan kpd si dia . tp yg kluar dri mulutnya , "SO?" .. wohooo bikin panas hati dher ! cuba kalau u all yg ckp gtu even kita just na gurau .. uihh bukan main lagi dia SENTAP!

 haa ...sape yg dalam situasi camni syira sarankan korang buat camni..
BREAK ok ?nie ponn utk kebaikan korang jugak .syira ponn penah kene gak .korang saba jea lahh :)

Sunday, 18 December 2011

Patah Seribu






Kau takpenah hargai aku !.kau dah hancur kann semua harapan aku .tiap-2 hari aku tunggu text dari kau .dah 2minggu aku tunggu tau tak .aku ingat kau busy or takde kedit la kann .aku just sabar n doa jea supaya kau cepat-2 text aku .tapi aku nie macam orang bodoh tunggu kau tapi takdapat ape-2 ponn .aku punya lahh tunggu kau sampai janggut pon dah sampai kaki .kau dah janji ngan aku nak tgk OMBAK RINDU same-2 kann ?tapi tu semua janji PALSU !!kau hang ngan girl lain rupenye tgk cite yang aku nak tu  .then ,bila tiba tarikh 12.12.11 aku pon tergerak hati nak tengok wall kau jap .bila tengok-2  ade pulak pic kau ngan girl tu.huh!kau memang pandai sgt .pandai mainkan perasaan orang !!lepas nie aku takkan tunggu kau lagi .but,i still love you .thanks for everything ya !KBAI !!!!

Saturday, 17 December 2011

New person here :)


bak kate adik akuu yg berumur 4 tahun :-

        buah cempedak diluar pagar,
        ambil galah tolong tunjukkan,
        saya budak baru belajar ,
        kalau salah tolong jolokkan :)

jangan pikir lain pulakk .tu pantun adik aku .JANGAN COPY tau !haha ,abaikan jelahh pantun yang tak berapa betul tuhh .now aku nak cakap nie 1st time update blog .agak tah pape la kann .aku buat nie ponn sebab ramai cakap best buat blog n boleh lepaskan geram .so aku pon buat lahh .mcm syok jea lepaskan geram kat sini kann.haha .nak test jea nie .hee boboi ^^V