Click here for Myspace Layouts

Tuesday, 7 February 2012

Raya Cina Holiday's

hey you allzzz :)
what's up ?hope korang sihatsihat belaka .
dah lame tak update blog tau .byk cerita nak share ngan blogger-2 disini .
nak tau nape dah lame syira tak update ?sbb......abg syira tak bayar P1 bha !so kena potong la cite die .
hmm ,okey la takmau ckp byk lagi .letih nak tulis :P

1st syira balik kedah .uishh ,dah lame kodd tak balik sane .
rindu sama makcik,pakcik n moyang kat sane .
plus mamat2 kedah yg  comelcomel tuu .haha
haritu rasa sebak pon ade gak lepas tgk mak and nenek syira nangis sbb dah lama sgt2 tak jumpa .
syira pon tahan jea la kann .malu kodd nak nangis dah la ramai org .
huh ,tapi letih giler laa nak cari semua saudara-mara kat sana .dah la ramai .
time tuu dah mcm JEJAK KASIH la pulakk .haha
tapi best la dapat kenal semua saudara yg takpenah jumpa :)





banyak lagi gambar sebenarnya .malas nak upload coz P1 nie laju sgt mcm siput .
okey ,lepas sedih2 kat kedah .syira pegi PENANG plak .jumpa laa anak mami .
perggh !kacak2 belaka .macam hindustan kodd .haha .
best laa pegi sana .dapat bersantai di tepi pantai yg indah .oh !amat mengasyikkan#takbolehblahh
snap and pose kat sana mmg terbaik laa .cantik dohh :P
yg bikin gua panas skrg nie .adik gua TERDELETE pic kat sana .huh !mmg kena tendang la kann .
okey ,lupakan kenangan pahit tuu .
lepas tuu ,pegi zoo taiping .wow !sonoksonoksonok :D
dapat jumpa kawan aku .name die MR.M(monkey) .haha .comel ^^V



sampai disini sahaja yg mampu .byebye 
see you soon :D

No comments:

Post a Comment