Click here for Myspace Layouts

Monday, 9 January 2012

Sweet and Sour 2012

hey guys ,dah lame syira tak update blog tau .dah berhabuk blog nie .sian die dah tak terjaga .syira "busy" sikit taun nie .hehe .SPM la katekan :P .byk sgt benda yg berlaku taun nie .seperti berikut :-

   OTW 1.1.2012 
                                                                                                     
time nie kitorang nak hang kl tapi malas la pulak .so kat depan umah ponn jadi la kann .walaupun pon tak berapa gempak .kitorang still hepy .nak tau sbb ape?sebabbb kankan .kitorang ade azam baru .cecewah !azam nak BERHIJAB laa taun nie :) 
skarang nie kitorang nak sediakan baju utk sesuai bertudung .then,bila dah ready baru lahh pakai .taknak la pakai tudung tapi aurat terdedah sane sini kankan ?doakan rancangan kitorang nie bejalan dengan lancar aww :)aminn

kek sempena tahun baru :)


erm,dari luar nampak comot n tak sedap kan ?tapi mak aku kate jgn tengok dari luaran .try dulu baru tau .
sedapppp weyh !aku n akak aku yg buat  .dah cuba sekali pasti mau lagi .haha#SS betul la .anak sape nie :P
korang nak ?meh sini 100 hengget .haha .murah kan ?sebab kek nie ade pemanis mcm tuan die .kahkah .
gurau sahaja .

17 tahun sudahh(SPM)

start persekolahan utk tahun 2012 
happy sgt time nak pegi .semangat kodd .semangat nak jumpa kawan .haha
kat sekolah semua berjalan lancar .sampai time balik ponn rase taknak balik .
rindu kawan la katekan .aku ponn  lepak punya lepak tengok2 dah pukul 6.30 weyh .
kelam-kabut la balik .sampai jea umah, ayah dah tunggu depan pintu .
ambk kau kene pukul ngan kayu .erm,aku pon taktau la nape ayah marah sgt .padahal sebelum nie 
selalu kodd lepak n balik lambat.tapi aku redha jea laa .aku tau salah aku .

release tension 
nie lahh hobi aku if tension .senang kann ?hang n shopping .best dohh .
pastu bila hang tuu cuci laa mate sekali .hee .tak dapat hang ramai2 pon sokey laa.
asalkan ade teman .takde boring .boleh gelak sampai berguling-guling .haha
OKEY ,sebenarnye panjang lagi cite tapi tak larat laa nak tulis .korang ponn mesti taklarat nak baca kan.
dah laa tuu .nie jea yg mampu .papai .
HAPPY 2012 :D






No comments:

Post a Comment