Click here for Myspace Layouts

Sunday, 18 December 2011

Patah Seribu






Kau takpenah hargai aku !.kau dah hancur kann semua harapan aku .tiap-2 hari aku tunggu text dari kau .dah 2minggu aku tunggu tau tak .aku ingat kau busy or takde kedit la kann .aku just sabar n doa jea supaya kau cepat-2 text aku .tapi aku nie macam orang bodoh tunggu kau tapi takdapat ape-2 ponn .aku punya lahh tunggu kau sampai janggut pon dah sampai kaki .kau dah janji ngan aku nak tgk OMBAK RINDU same-2 kann ?tapi tu semua janji PALSU !!kau hang ngan girl lain rupenye tgk cite yang aku nak tu  .then ,bila tiba tarikh 12.12.11 aku pon tergerak hati nak tengok wall kau jap .bila tengok-2  ade pulak pic kau ngan girl tu.huh!kau memang pandai sgt .pandai mainkan perasaan orang !!lepas nie aku takkan tunggu kau lagi .but,i still love you .thanks for everything ya !KBAI !!!!

No comments:

Post a Comment